Forum allows login, then instantly logs me out - Hyundai Forum: Hyundai Performance Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 07-14-2019, 07:33 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 7
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Forum allows login, then instantly logs me out

Today, 7/14/2019, when I'd login, the forum software said "welcome <name>" - or similar.
In less than 2 seconds, it was redirecting me to another page (may have showed a msg on that).

The page it took me to (I think forums) showed I wasn't logged in. I repeated the process a couple times - same thing.

I'm using Firefox 68 in Linux. I use NoScript & that may be the problem, though I didn't spot an obvious reason in its log (via Firefox's browser console log, showing all communication with or concerning the current site.

I allowed all other parties scripts in NS. For some reason, *cloudfront.net didn't show in NS's list until I allowed others. After reloading the site, then cloudfront showed.
I'm not sure if cloudfront was part of the problem or if hyundaiperformance relies on certain other 3rd party scripts being allowed, or else staying logged in fails?

Finally, I went to this Site Issue sub forum - after I allowed cloudfront's scripts. From there I tried logging in again & it worked this time. Least, didn't log me out in 2 seconds.

I have seen a very few sites over decades with unsuccessful login on some pages (or home page), but logging in from other site pages worked. And unsuccessful logins often had nothing to do w/ NoScript because I wasn't using it or disabled it on sites having problems - & it didn't solve the problem.

Thanks!
connie23 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 07-15-2019, 05:28 PM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: , Non-US
Posts: 464
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 4 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Garage
Hello there,

For starters, can you clear your cache and cookies and click the "Remember Me" box when you log in?
Test it a bit and let us know if it's still happening.

Ed

admin
Administrator is offline  
post #3 of 4 Old 07-15-2019, 11:50 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 7
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Thanks Ed.
How long does "remember me" save my user name or other identifying data?

On this site, what exactly is saved by "remember me?"
I tried it today & it didn't seem to kick me off, even w/o clicking "remember me," so I don't know what happened before.

The other day, I cleared cookies & cache + closed / reopened the site. Still kicked me off almost immediately.
I don't see why allowing or not allowing cookies for only one of www.performancehyundai.com or *.performancehyundai.com would matter, but maybe it does.

Yesterday, I only allowed one of those - at first. It finally let me stay logged in after allowing cookies for both instances, but I was trying a lot of things. Don't know which was the magic bullet.
connie23 is offline  
 
post #4 of 4 Old 07-17-2019, 10:38 AM
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: , Non-US
Posts: 464
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 4 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Garage
Hey,

The "Remember me" function should remember your info indefinitely. It will, however, be removed if you clear your cache and cookies. At the moment, are you still having this issue or is it working as normal?

Niall

admin
Administrator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Hyundai Forum: Hyundai Performance Forum > General Forums > Hyundaiperformance.com Site Issue Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome