Hyundai Forum: Hyundai Performance Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
32 Posts
Discussion Starter · #1 ·
i recently put on a new exhaust. and last week i was driving home on the highway and i noticed when i accelerated hard that the exhaust started making a popping noise. and it did it for a few seconds and then would stop until i did it again. please send some advice if you might know what the problem is.


<hr noshade width=60% size=1 align=left>
 

·
Registered
Joined
·
21,319 Posts
What type of exhaust are you running? It might be backfiring a lil due to lack of backpreasure.


<hr width=60% noshade size=1 align=left><font color="red" size="4">Hyu</font><font color="orange" size="4">ndai</font><font color="yellow" size="4">Tun</font><font color="green" size="4">er =</font><font color="blue" size="4"> t3h</font><font color="purple" size="4"> ghey</font>
 

·
Registered
Joined
·
21,319 Posts
So all you added was a muffler?

If so then it is probably just the way your muffler sounds.


<hr width=60% noshade size=1 align=left><font color="red" size="4">Hyu</font><font color="orange" size="4">ndai</font><font color="yellow" size="4">Tun</font><font color="green" size="4">er =</font><font color="blue" size="4"> t3h</font><font color="purple" size="4"> ghey</font>
 

·
Registered
Joined
·
32 Posts
Discussion Starter · #5 ·
but the only thing is. it didn't do that at first. and it just seems really weird to me.


<hr width=60% noshade size=1 align=left>
 

·
Registered
Joined
·
5,617 Posts
i'm pretty sure its the muffler too, its just broken in i guess......<img src=/images/forums/snitz/oogle.gif width=15 height=15 border=0>


<hr width=60% noshade size=1 align=left><img src="http://home.talkcity.com/SpeedwayDr/speedracer/90logosm.gif"width=90> <img src="http://samadjawed.freeservers.com/images/frontview_garage.jpg"width=180> <img src="http://home.talkcity.com/SpeedwayDr/speedracer/90logosm.gif"width=90>
 
1 - 6 of 6 Posts
Top